Open Air festival Summerstrike in tribute-stijl

Grijpskerk Gezellig organiseert alweer voor de zesde keer het inmiddels alom bekende Summerstrike-festival op zaterdag 8 juli in sportpark De Enk in Grijpskerk.
In tegenstelling tot vorig jaar is er nu weer gekozen voor een open air variant, om het echte festivalsfeertje weer neer te zetten.

Het wordt een avondvullend programma met tributebands die muziek laten horen van AC/DC door DC Denims, Bløf door Leon Nagtegaal, Status Quo door de Belgian Quo Band, U2 tribute band en de Anouk tribute band. Een brede line up, dus voor iedereen wat wils.
Het programma start al om 17 uur en wordt gepresenteerd door Taco Hoekzema, die tevens DJ is die avond. Van 17 tot 18 uur hebben we Taco’s Piekuur. Dat betekent bier, fris en wijn voor de halve prijs. Tevens staat de Foodtruck op het terrein met lekkere Summersnacks. Meer informatie en actueel nieuws over Summerstrike kun je volgen via de Facebooksite van Summerstrike.