Diploma’s zwembad de Griffioen

Afgelopen zaterdag was er weer diplomazwemmen in zwembad de Griffioen. De kinderen die moesten afzwommen hebben laten zien dat ze in weer, wind en regen zich kunnen redden in het water. Alle vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere toeschouwers hebben ook de kou en regen moeten doorstaan om de kinderen aan te moedigen. Maar alle kinderen zijn glansrijk geslaagd! Dion Mertens en Niena Miedema zijn geslaagd voor diploma A en gaan uiteraard door voor diploma B. Liam Hekelaar, Tristan Mulder, Erwan Holt, Rianne Penninga en Deborah Hildering zijn geslaagd voor diploma B en gaan door voor het C diploma. Christien Gort en Marlies Gort hebben beiden hun zwem-ABC compleet gemaakt met het C diploma. Gefeliciteerd toppers!

Komende week organiseert zwembad de Griffioen de 42e zwem4daagse, er word gezwommen van dinsdag 4 juli t/m vrijdag 7 juli. Er zijn leuke activiteiten iedere dag, een actie voor de Groningen Swim Challenge en als afsluiting vrijdag discozwemmen van 20.30-22.30 uur.