Oproep Politie sieraden gestolen

Gisteren, 2 juli 2017, kregen de collega's de melding om te gaan naar de Murlinckstraat. Aldaar had een bewoonster gemerkt dat er sieraden van haar waren weggenomen. Aangeefster bedacht zich dat zij vrijdagmiddag, 30 juni 2017, een mevrouw aan de deur had gehad welke aan het collecteren was. Toen de aangeefster geld wilde halen, liep deze mevrouw mee de woning in. In de keuken hield deze mevrouw de aangeefster aan de praat. Vermoedelijk is toen iemand anders de woning binnen gegaan, om de sieraden weg te nemen. Deze mevrouw was bij meerdere bewoners in de buurt aan de deur geweest.
Aangeefster heeft aangifte gedaan. Mocht u iets gezien of gehoord hebben, meldt u zich dan via 0900-8844

Deze manier van diefstal/insluiping komt veel voor. Als u geld gaat halen voor een collectant, sluit dan weer de deur en laat niemand binnen. Mocht u het niet vertrouwen, vraag dan altijd naar een legitimatiebewijs.