SNS Fonds steunt spelweken

SNS Fonds Grijpskerk pakt uit voor de kindervakantiespelweken in 2017.

De stichting SNS Fonds Grijpskerk steunt dit jaar de (kinder)vakantiespelweken in de dorpen Grijpskerk, Kommerzijl, Munnekezijl, Lauwerzijl, Niezijl en Pieterzijl met een financiële bijdrage van duizend euro.

Deze zes dorpen hebben een aanvraag voor ondersteuning ingediend en zijn verblijd met een brief van voornoemd SNS Fonds dat zij een bedrag van duizend euro op hun bankrekening krijgen bijgeschreven, of inmiddels al hebben ontvangen.

De stichting M.S de Vries Fonds eveneens uit Grijpskerk is ook door deze Kindervakantiespelweken aangeschreven en deze stichting heeft ze alle zes ook een toezegging gedaan van 250 euro.

De bedragen hebben ze inmiddels al ontvangen of zullen binnenkort worden bijgeschreven.
SNS Fonds Grijpskerk pakt uit voor de kindervakantiespelweken in 2017.