Bestuurswisseling zwembad De Griffioen

Afgelopen week was het druk op zwembad de Griffioen Grijpskerk. De 42e editie van de zwem4daagse had maar liefst 100 deelnemers. Iedere dag waren er leuke activiteiten zoals schatduiken, bingo en op de slotdag was het discozwemmen drukbezocht.

Ook is er met een leuke winactie geld opgehaald voor team de Griffioen, zij zwemmen zaterdag 26 augustus van Zoutkamp naar Groningen in het kader van de Groningen Swim Challenge om geld op te halen voor het kankerresearch fonds van het UMCG.

Ook bestuurlijk was het voor stichting zwembad de Griffioen een drukke week. Tijdens de maandelijkse vergadering afgelopen donderdag is de functie van voorzitter overgedragen. Jacques Mulder heeft ruim vijf jaar als bestuurslid veel betekend voor de stichting, eerst in de rol van penningmeester en later als voorzitter. Voordat hij in het bestuur plaats nam, was hij al vrijwilliger voor de activiteitencommissie van het zwembad. Hij heeft zijn verantwoordelijkheden overgedragen aan Jaap Vos, nieuw in het bestuur van stichting zwembad de Griffioen. Met het overdragen van de sleutel, die in 1969 bij de opening van het zwembad is gebruikt, werd de overdracht van de verantwoordelijkheden een feit. De sleutel symboliseert dat de voorzitter van het bestuur van de stichting de sleutelbewaarder us van het zwembad namens de bewoners van Grijpskerk en omgeving.

Er staat een intensieve winter op het programma voor het bestuur, met een renovatie van de bassins en de gebouwen is het de bedoeling dat er met de opening van seizoen 2018 weer een zwembad staat dat nog minimaal 20 jaar mee gaat.
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk