Open Air festival Summerstrike Grijpskerk knalt!

Grijpskerk Gezellig organiseerde afgelopen zaterdag voor de zesde keer het inmiddels alom bekende Summerstrike-festival in Grijpskerk. Bijna 900 mensen kwamen op het knallende Summerstrike-festival af.
In tegenstelling tot vorig jaar was er nu weer gekozen voor een open air variant, om het echte festivalsfeertje weer neer te zetten. En dat is gelukt.
Het was mooi weer en de mensen genoten van heerlijke meezingers van Anouk tot aan AC/DC en U2, van Blof tot aan Status Quo.

Er was een avondvullend programma met tributebands die muziek lieten horen van AC/DC door DC Denims, Bløf door Leon Nagtegaal, Status Quo door de Belgian Quo Band, U2 tribute band en de Anouk tribute band. Het programma startte al om 17 uur en werd gepresenteerd door Taco Hoekzema, die tevens DJ was die avond. Van 17 tot 18 uur hadden we Taco’s Piekuur. Bier, fris en wijn voor de halve prijs. Tevens was de Foodtruck aanwezig met lekkere Summersnacks. Het was een zeer geslaagde editie van Summerstrike!
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend