Circus Bossle brengt klassiek familiecircus in Grijpskerk!

Maar liefst vijf generaties van de Internationale circusfamilie Bossle reizen er mee met deze bonte karavaan. In ieder dorp of stad vermaken zij kinderen en families van alle leeftijden met een klassiek doch vernieuwend circusprogramma.


“Zolang er kinderen geboren worden, zal er circus zijn”, aldus het echtpaar David en Tunita Bossle. Zij vormen de directie van Circus Bossle. Beide komen uit echte circusfamilies, die al vele generaties met het circus onderweg zijn. Zo’n 10 jaar geleden vonden ze de tijd rijp om samen met hun kinderen een eigen circus te beginnen. Het circus presenteert zich als het gezelligste circus van Nederland!
Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Vele oh’s en ah’s klinken als een prachtige Palamino-hengst de piste binnen komt draven. Naast paarden zijn er pony’s, ezels, lama’s en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.


Naast de vele dieren spelen humor en acrobatiek een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen om jong en oud te laten gieren om hun grappen en grollen. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde. Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen. De ultramoderne lichtinstallatie en het gelikte decor maken de ambiance compleet.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De circuskassa is iedere speeldag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.
De voorstellingen in Grijpskerk vinden plaats op het parkeerterrein aan de Sportlaan op woensdag 19 juli om 15.00 uur, donderdag 20 juli om 17.00 uur, zaterdag 22 juli om 15.00 uur en zondag 23 juli om 14.00 uur.

Meer informatie?

Zie de website http://www.circus-bossle.n en Facebook http://www.facebook.com/circusbossle

Let op!

Er zijn vrijkaarten te winnen. Wat moet je doen?

Deel en win vrijkaarten voor Circus Bossle! In Grijpskerk.nl verloot 10 (5×2) vrijkaarten voor het Circus Bossle dat van 19 t/m 23 juli voorstellingen geeft aan de Sportlaan in Grijpskerk. Wat moet je doen? Deel dit bericht op je tijdlijn en vermeld onder bij de reacties dat je het gedeeld hebt. op dinsdag 18 juli maken wij de winnaars bekend.


Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk