Team De Griffioen haalt finish Swim Challenge

Team De Griffioem deed afgelopen zaterdag mee met de Swim Challenge 2017.

Om 5.30 uur doken ze bij Zoutkamp het water in. D.m.v estafette zwommen ze via Electra, Rode Haan, Aduardezijl, Garnwerd, Wierumerschouw en Dorkwerd naar Groningen. Een afstand van zo'n 34km. Team Griffioen werd om 19.00 uur versterkt voor de laatste etappe van Westerhaven naar Oosterhaven waar ze bijna gezamenlijk de finisch haalden.

Ze deden mee voor het goede doel UMGC kankerfonds "Zwem kanker de wereld uit".

De Griffioen ontving zo'n 3500 euro aan donaties. Arjen Robben maakte na afloop bekend dat er in totaal 140.000 euro was opgehaald ten behoeve voor onderzoek naar kanker. Een record bedrag! Jaar ervoor werd er 80.000 euro opgehaald.

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk