Burendag bij de Nieuwe Wierde

Op zaterdag 23 september doet de De Nieuwe Wierde mee aan de Burendag! We beginnen de ochtend met koffie/thee en een krentenbol, waarna we de klussen rondom de De Nieuwe Wierde verrichten zoals het schoonmaken van de kozijnen, wat tuin werkzaamheden en klein herstelwerk. Om 10.00 uur is er koffie met wat lekkers erbij. De ochtend wordt afgesloten met het eten van pannenkoeken. We zijn op zoek naar mensen die willen helpen met schoonmaken en pannenkoeken bakken! We hopen u op 23 september te mogen verwelkomen en er samen een leuke ochtend van te maken. Immers; samen zijn we van waarde!


Wanneer?

Zaterdag 23 september


Hoe laat?

08.00-13.00 uur


Waar?

De Nieuwe Wierde

Burmanniastraat 1, Grijpskerk


Aanmelden

Bij de receptie van 09.30-12.00 uur, via 0594-212531

of via receptie.wierde@nncz.nl

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk