Stremming N355

Stremming N355 van verkeerslichten Aduard tot aan kruispunt Reitdiep Haven
Van vrijdagavond 20 oktober 2017 19.00 uur, tot maandagmorgen 30 oktober 2017 6.00 uur, is de N355 in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer vanaf de verkeerslichten bij Aduard tot aan het Kruispunt Reitdiep Haven. Fietsers en bromfietsers kunnen er wel langs. Er vinden dan werkzaamheden plaats. Bij Nieuwklap wordt een gedeelte van de bestaande weg opgehoogd dat moet aansluiten op het tracé van de nieuwe weg. Ook worden twee oude buizen voor de afwatering onder de N355 vervangen. Het kruispunt bij het Chinese restaurant bij Slaperstil wordt opnieuw ingericht en er worden tijdelijke verkeerslichten geplaatst. De omleidingsroute wordt met borden aangegeven. De omleidingsroute vindt u ook via: https://www.groningenbereikbaar.nl/actuele-verkeersinformatie

Bereikbaarheid aanwonenden en bedrijven rondom de N355
Alle aanwonenden en bedrijven rondom de N355 zijn tijdens de stremming bereikbaar. Voor fietsers en bromfietsers geldt geen omleidingsroute. Voor auto’s, vrachtverkeer en tractoren geldt de bovengenoemde omleidingsroute. De omleidingsroute wordt ook met borden aangegeven.

Wijziging route Qbuzz
Tijdens de stremming wijzigt de route van Qbuzz, zie: http://qbuzz.nl/GD/plan-mijn-reis/storingen/

Verkeer in Aduard tijdens de stremming
Tijdens de stremming zijn in Aduard verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in de gaten te houden. Indien nodig kunnen ze het verkeer gaan begeleiden. De verkeersregelaars staan er in ieder geval op zaterdag 21 en 28 oktober en op maandag 23 oktober tijdens de spits. Als het nodig is, worden ze ook op de andere dagen ingezet.

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen over de stremming vindt u via http://lemmer-delfzijl.nl/


 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk