Publicatie gedichtenbundel ‘Zolt en Stof’

vrijdag 3 november in Cultureel Centrum Zuidhorn m.m.v Slagwerkgroep 'Procussion'
Willem Tjebbe Oostenbrink

Op vrijdag 3 november 2017 a.s. publiceert dichter Willem T. Oostenbrink (Oud Grijpskerker) zijn gedichtenbundel 'Zolt en Stof' en zal hij zijn eerste exemplaar overhandigen aan een genode gast. De presentatie deze avond zal in handen van zijn collega-dichter Are Meijer.

Slagwerkgroep 'Procussion' zal uit naam van Kunstbedrijven Westerkwartier haar muzikale medewerking verlenen aan deze presentatie.

In deze presentatie zal Willem enkele gedichten voordragen, waaronder een aantal die op muziek gezet zijn voor slagwerkensemble 'Procussion' door Roelf Postma.Daarnaast zal slagwerkgroep Procussion een aantal nummers uit hun theaterprogramma 'Shape of my Heartbeat' ten gehore brengen,waarin de solonummers van de zanger Sting centraal staan, gearrangeerd, eveneens door Roelf Postma, voor slagwerkensemble, zang, gitaar, basgitaar, accordeon en blokfluit.

Aanvang: 19.30 uur foyer Cultureel Centrum Zuidhorn, Jellemaweg 3 9801 CG

Toegang gratis

*Opgave: willem.tjebbe.oostenbrink@planet.nl
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk