SP Opsteker voor ‘De Nieuwe Wierde’

Vrijdagmiddag hebben SP-Tweede Kamerleden Lilian Marijnissen en Sandra Beckerman de SP Opsteker uitgereikt aan het Multifunctioneel Centrum ‘De Nieuwe Wierde’.

Zij waren daar om in gesprek te gaan met initiatiefnemers, bewoners en belangstellenden. Ze kregen van hen te horen welke vlucht ‘De Wierde’ heeft genomen van bijna sluiting, tot aan een fantastisch vernieuwd multifunctioneel centrum.

,,Dat is gelukt met steun van velen waaronder het provinciale leefbaarheidsfonds dat er door de SP is gekomen,” stelt Beckerman. ,,Door de helden van Grijpskerk wordt de Wierde de nieuwe Wierde, een nog beter verzorgingshuis met veel voorzieningen voor iedereen.” Aan De Nieuwe Wierde is de SP Opsteker uitgereikt. Dit is een wisseltroffee die jaarlijks in de gemeente Zuidhorn wordt uitgereikt aan groeperingen en individuen die zich inzetten voor de leefbaarheid in de gemeente. De Nieuwe Wierde is daar een heel goed voorbeeld van.

Het bezoek van Marijnissen en Beckerman werd feestelijk ondersteund door Hans de Liedjesman. Onder het genot van een hapje en een drankje gingen de Tweede Kamerleden met initiatiefnemers, bewoners en belangstellenden in gesprek.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk