Grijpskerk krijgt badmintonles van Erwin Holtrop en Daniël Vullings

gerichte technische en tactische oefenstof in de Bokkediek
Badminiton

Op woensdag 8 november jl. organiseerde de BV Grijpskerk een badminton-clinic voor alle leden. Na een bezoek aan het AMOR-toernooi afgelopen voorjaar zijn de contacten gelegd met de Groninger studenten-badmintonvereniging (Alles Met Ons Racket) om 2 toppers naar Grijpskerk te halen. Erwin Holtrop en Daniël Vullings hebben de clinic verzorgd: dit betekende een training zoals de competitiespelers van AMOR hem ook krijgen, met gerichte technische en tactische oefenstof.
En uiteraard een demonstratiepartij; wie het aandurfde mocht aan het eind van de clinic zijn/haar krachten meten in een dubbelpartij tegen Erwin en Daniël. En nu is het de uitdaging om de oefeningen in de praktijk te gaan brengen! De clinic leidde tot een volle Sporthal Bokkediek, maar voor wie nog geen lid is maar wel eens wil zien of de sport iets voor hem/haar is: kom eens een kijkje nemen op een woensdag om 19.30u in de Bokkediek.
http://www.badmintonvereniginggrijpskerk.nl
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk