Meer dan Handen vrijwilligersprijs?

Welke organisatie of project in de gemeente Zuidhorn verdient er volgens u de Meer dan Handen vrijwilligersprijs?

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zet jaarlijks vrijwilligers en organisaties in het zonnetje met de Meer dan Handen vrijwilligersprijzen. Dit jaar kunnen de gemeenten vrijwilligersorganisaties, -initiatieven en -projecten uit hun gemeente voordragen. Daarvoor roepen gemeente Zuidhorn en vrijwilligerswerk Zuidhorn inwoners van de gemeente op om een top 3 te maken van vrijwilligersorganisaties, initiatieven en -projecten die voorgedragen kunnen worden voor de Meer dan Handen vrijwilligersprijzen. Welke organisatie, initiatief of project is volgens u een verbinder, vernieuwend en draagt bij aan een zorgzame samenleving en/of is duurzaam?

Stuur voor 26 november 2017 uw top 3 met een korte motivatie per organisatie of initiatief naar steunpuntwelzijn@swgz.nl. Vanaf 7 december, de landelijk vrijwilligersdag, kan er gestemd worden op alle aangemelde organisaties, initiatieven en projecten. Naast de publieksprijs van € 2.000 is er ook een juryprijs te winnen van € 5.000. Deze prijzen worden op 2 februari 2018 uitgereikt. Heeft u vragen over de Meer dan Handen vrijwilligersprijs? Dan kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van Vrijwilligerswerk Zuidhorn via e.plezier@swgz.nl of telefonisch op (0594) 504 711.

Meer informatie is ook na te lezen op http://www.vrijwilligerprijzen.nl