Maelox haalt alle toeters en bellen uit de kast

Maelox is jarig en dat werd afgelopen zaterdagavond uitbundig gevierd.
Sporthal “De Bokkediek” leende zich perfect als een prima concertzaal. Maelox pakte groots uit.
De zaal was goed gevuld.

Maelox bouwde de spanning aan het begin van het optreden behoorlijk op.
Een geluidsband met allerlei geluiden van kerkklokken tot aan dierengeluiden. Het was duidelijk dat Maelox voor nemend was om alle toeters en bellen uit de kast te halen.
De jarige band begon in de bezetting van 25 jaar geleden. Bij elk nummer kwam er wel weer een verassing. Oude bandleden passeerden meermalen de revue. Maelox werd eveneens door blaasmuziekanten van Crescendo uit Opende ondersteund, waardoor Maelox een zeer bombast geluid wist te produceren. 25 jaar Maelox zorgde uiteraard ook voor toekomstige opvolgers. De kinderen van Maelox mochten daarom ook een gedeelte meezingen en dit werd met luid gejuich door Grijpskerk ontvangen.

Door de jaren heen is Maelox uitgegroeid tot een begrip in de regio. Dat speciaal Sinterklaas vervroegd naar Grijpskerk afreisde. Officieel is Maleox a.s 5 december 25 jaar.

Grijpskerk was uitgenodigd voor deze speciale verjaardag dat nog lang in herinnering zal voortleven