Een weekend lang in actie voor Serious Request!

Heel Zuidhorn werkt mee aan een geweldig evenement

Het is bijna zover: ‘Serious Request’, de grootscheepse inzamelactie van 3FM voor het Rode Kruis, staat op het punt van beginnen. Ook Zuidhorn laat zich weer zien en organiseert voor de vijfde keer Serious Request in Zuidhorn!
Op vrijdagavond 15 december zal om 20:00 uur het startschot klinken in het Johan Smit Park. Dan begint de vertrouwde 24-uurs wandelestafette waarbij de deelnemende teams onophoudelijk wandelen om geld in te zamelen om verscheurde families weer samen te brengen.

Programma
Tijdens het weekend van 15, 16 en 17 december valt er voor de bezoekers veel te beleven in het Johan Smitpark. Naast het aanmoedigen van de wandelaars, is er live muziek aanwezig, is er een rijk aanbod van eten en drinken en zijn er activiteiten voor jong en oud in en rondom de verwarmde tent. Alles ten goede van Serious Request.
Op vrijdag avond kan men op muzikaal gebied genieten van onder meer KUG en Switch. Op de zaterdag middag zijn er diverse activiteiten voor de kinderen. Zo komt de brandweer met leuke demonstraties. De hele zaterdag zijn er optredens en kunnen bezoekers genieten van een Gronings georiënteerde avond met onder meer Pé en Rinus, Jan Henk de Groot en als afsluiter DJ Oortje. Op de zondag is er weer de Serious Tentdienst, de gezamenlijke kerkdienst die toegankelijk is voor iedereen, die het feestelijke weekend afsluit.

Heb je een leuke actie bedacht? Geef het dan door via de Facebookpagina van Serious Request Zuidhorn. En wil je jouw team aanmelden voor de Wandelestafette? Geef je dan op via de website seriousrequestzuidhorn.nu.
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk