Blief of van carbidschaiten!

Kom aanstaande maandag naar de gemeenteraad van Zuidhorn.

CDA Zuidhorn roept carbidschieters uit de gemeente Zuidhorn op om naar de raadsvergadering van aanstaande maandag 18 december om 19.30 uur te komen. In de gemeenteraad wordt door de VVD en GroenLinks al vanaf 2014 geprobeerd het carbidschieten aan banden te leggen. En dat op basis van klachten die vanaf één adres in Grijpskerk komen. Het CDA wil niet dat alle carbidschieters in de gemeente hier de dupe van worden.

Bij de behandeling van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) hebben de fracties van GroenLinks en de VVD tekstvoorstellen (amendementen) gedaan waarmee het carbidschieten wordt beperkt.

Het CDA is met veel mensen uit onze gemeente voorstander van carbidschieten. Het is een prachtige traditie die maar een keer per jaar plaatsvindt. We willen deze traditie behouden, ook voor komende generaties! Naast het vertrouwde knallen op oudejaarsdag zorgt het voor gezelligheid tijdens de jaarwisseling.

Laat de VVD en GroenLinks deze prachtige traditie niet verknallen!

Kom naar de raadsvergadering en laat uw stem horen.

U kunt ook inspreken bij de gemeenteraad. Neem hiervoor contact op met de griffie; tel. (0594) 50 87 81 / 87 07 of email griffie@zuidhorn.nl
Zie voor meer informatie: http://www.cdazuidhorn.nl


 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk