Heringedeeld GR

HeringedeeldGR heeft als onderwerp de gemeentelijke herindeling die de komende jaren op de planning staat in de gehele provincie Groningen, maar bovenal gaat het over de menselijke capaciteit om om te gaan met ingrijpende veranderingen in de werksfeer. We spelen de voorstelling in de gemeente Westerkwartier vier keer:

Woensdag 17 januari om 20.30 in het gemeentehuis in Zuidhorn
Dinsdag 23 januari om 20.30 in het gemeentehuis in Marum
Donderdag 25 januari om 20.30 in het gemeentehuis in Grootegast
Vrijdag 26 januari om 20.30 in het gemeentehuis in Leek

Overal een beetje anders
Bijzonder aan deze voorstelling is dat overal waar we spelen, hij net een beetje anders is: zo heeft Beno Hofman speciaal voor deze editie een documentaire gemaakt over Westerkwartier, waarin hij veel plaatsen bezoekt die straks onderdeel uitmaken van de nieuwe gemeente en spreekt met bekende en minder bekende inwoners uit de regio, zoals Gert Sennema en Fokko Leutscher.

Bovendien spelen in de theatervoorstelling inwoners uit Westerkwartier mee. Zij vertolken de rollen van burgers, die bij de gemeenteambtenaren Aaltje en Moniek (gespeeld door Lotte Dunselman en Lies van de Wiel) aan de balie komen met vragen en ideeën over de herindeling, of met een inzending voor de schilderwedstrijd die de Burgemeester in het stuk, Bas de Bruijn, heeft uitgevaardigd.

Kaartjes kopen doet u zo
Kaartjes voor de voorstelling zijn te koop via onze website http://www.heringedeeldgr.nl Op de voorstellingsavond zelf worden kaartjes ook aan de deur verkocht, mits nog voorradig. In dat geval moeten de kaartjes wel contant worden afgerekend.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=RhoKAQLIq6E

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk