Faber en Boonstra verlengen bij vv Grijpskerk

Hoofdtrainer Jan Faber en trainer Harry Boonstra blijven aan als respectievelijk hoofdtrainer en trainer bij voetbalvereniging Grijpskerk.

Jan Faber is in juni vorig jaar benoemd als hoofdtrainer van vv Grijpskerk. Hij traint naast de eerste selectie ook de oudste A-jeugd. Dat doet hij samen met Harry Boonstra.

Voordat Jan Faber bij vv Grijpskerk benoemd werd, was hij trainer bij Lions ’66 in Leeuwarden. Jan Faber begon zijn loopbaan als trainer bij Lac Frisia 1883. Hij was daar jeugdtrainer en assistent-trainer. In het dagelijks leven is Jan Faber coördinator bij de Bv Sport in Leeuwarden. Daarvoor was hij werkzaam bij de Luchtmobiele Brigade van Defensie.

VV Grijpskerk-voorzitter Klaas-Wybo van der Hoek is blij met het nieuwe contract van Jan Faber: ,,Als vv Grijpskerk proberen we op te bouwen vanuit de eigen jeugd. Jan Faber is een trainer die daar goed bij past. Hij brengt dynamiek mee. Tegelijkertijd heeft hij het voor elkaar gekregen dat Grijpskerk met een zeer solide achterhoede speelt. Ons team is één van de teams in de competitie die tot nu toe het minste tegendoelpunten heeft geïncasseerd. Harry Boonstra is echt een clubman. Hij zorgt al vele jaren voor continuïteit. Harry Boonstra is ook van heel grote waarde voor vv Grijpskerk. En hij traint niet alleen het tweede en derde, maar samen met hoofdtrainer Jan Faber ook de jeugd onder de 19. Zo bevorderen we de droomstroming van de jeugd.”