Dorpscoöperatie Grijpskerk Verbonden nodigt de leden uit voor een maaltijd.

Alle leden van de Dorpscoöperatie Grijpskerk Verbonden vinden deze week in hun brievenbus een uitnodiging voor de deelname aan een gezamenlijke maaltijd.

Het bestuur van de dorpscoöperatie wil graag goed op de hoogte zijn van wat er onder de leden leeft. Wat vinden de leden belangrijk en wat daarvan kunnen we als dorpscoöperatie oppakken? Denk hierbij aan zaken als duurzaamheid, energie of inrichting van bijvoorbeeld een dorpshuiskamer of dorpscafé. Veel mensen hebben wel ideeën, maar houden er niet van om hierover te vergaderen. Tijdens een goed gesprek aan tafel kunnen leden in ontspannen sfeer van alles bespreken wat zij belangrijk vinden voor Grijpskerk en voor Kommerzijl, Lauwerzijl, Niezijl, Pieterzijl en Visvliet.

Leden kunnen kiezen tussen de volgende mogelijkheden:
• Woensdagavond 21 februari, 18.00 uur: Stamppot buffet in De Nieuwe Wierde.
• Vrijdagavond 9 maart, 18.00 uur: Hollandse maaltijd in De Nieuwe Wierde.
• Zaterdagmiddag 7 april, 12.30 uur: Lunch bij bakker Jager.
• Zaterdagavond 21 april, 18.00 uur: Bami/Nassi buffet in De Nieuwe Wierde

Bent u lid en heeft u maandag 22 januari nog geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Roelof Bosma, de secretaris van de dorpscoöperatie: 06-22032784, roelof1bosma@gmail.com