Salon Libelle in de prijzen

Salon Libelle is winnaar in de provincie Groningen in de categorie bruidvisagist/hairstylist

Van 14 november tot en met 31 december 2017 kon er in heel Nederland gestemd worden op de beste leveranciers uit de huwelijksbranche en de leukste bruisparen in verschillende categorieën en zij maken daarmee kans op een felbegeerde Love Award. Deze worden uitgereikt aan de winnaars per provincie en natuurlijk is er in iedere categorie een landelijke winnaar.

Afgelopen donderdag 1 februari was er een feestelijke Award Uitreiking in CitySense te Utrecht, waar de provincie winnaars werden gehuldigd en de landelijke winnaars bekend gemaakt. Salon Libelle werd geen landelijke winnaar. Maar eigenares Hittsje Kuiper is ontzettend blij als winnaar van provincie Groningen.