Geen gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 in het Westerkwartier

 

Geen gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 in het Westerkwartier

Woensdag 21 maart aanstaande vinden in de meeste gemeenten in Nederland de gemeenteraadsverkiezingen plaats, maar NIET in de Westerkwartiergemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn. Dit in verband met de herindeling per 1 januari 2019. Hiervoor vinden in het Westerkwartier de gemeenteraadsverkiezingen plaats op 21 november 2018. Dan kunt u stemmen voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Westerkwartier.

Wel raadgevend referendum 21 maart 2018
Woensdag 21 maart 2018 kunt u wel uw stem uitbrengen voor het referendum over de Wet op de Inlichtingen- en veiligheidsdiensten (ook bekend als de sleepwet). Hiervoor krijgt u, als u stemgerechtigd bent, begin maart een stempas toegestuurd, waarmee u op een van de stembureaus in de gemeente kunt stemmen. De komende weken vindt u meer informatie over het referendum op deze pagina.

Dus: 21 maart 2018 geen gemeenteraadsverkiezingen in het Westerkwartier, wel het raadgevend referendum.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk