Cursus valpreventie

Arlette Gerritsen van de Praktijk voor Fysiotherapie Kollum en Grijpskerk en sportdocent Astrid Witte van Witteborg Sport geven in samenwerking met de Stichting Welzijn gemeente Zuidhorn de cursus valpreventie

De cursus bestaat uit vier delen en wordt gehouden in sporthal de Bokkediek te Grijpskerk op vrijdag 23 februari, 9 maart, 16 maart en 23 maart van 9.00 uur tot 10.00 uur.

Voordeel van deze vierdelige cursus is dat u vier cursussen achtereen informatie krijgt, goede balans coördinatie en kracht kunt uitoefenen, ervaringen en tips kunt uitwisselen. Dan zit de kennis er stevig in en bent u goed toegerust. De kosten van de cursus bedragen twaalf euro voor vier lessen. Daarbij inbegrepen zit een cursusmap en koffie na afloop van de les.

Opgave voor woensdag 21 februari bij de buurtwerker van de SWgZ, Harry Rook,

h.rook@swgz.nl  of 06 – 22607318

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk