NL Doet

Help een organisatie bij jou in de buurt tijdens NL Doet!

In de gemeente Zuidhorn zijn er 35 klussen, waarvan 6 in Grijpskerk, aangemeld voor de landelijke vrijwilligersactie NL Doet!

Het gaat om klussen waar vrijwilligersorganisaties zelf te weinig vrijwilligers voor hebben of niet aan toe komen. Met de NL Doet actie zet het Oranje Fonds vrijwilligerswerk in de spotlights en hoopt dat vele mensen de handen uit de mouwen steken voor lokale organisaties. Zo kan er tijdens de actie volop geklust worden bij o.a. sport- en buurtverenigingen, jeugdsozen, zorginstellingen, dorpshuizen, zwembaden en speeltuinen. De actie is zeer geschikt voor vrijwilligers die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met buurtgenoten of een vrijwilligersorganisatie. Naast bedrijven, politieke partijen en groepen vrienden kunnen ook leerlingen, die nog invulling zoeken voor hun maatschappelijke stage, de actie aangrijpen om zich in te zetten. Iedereen is van harte welkom!

Organisaties maken er een gezellige klusdag van en de inzet wordt zeer gewaardeerd. Kijk voor deelnemende organisaties bij jou in de buurt op http://www.nldoet.nl Vragen over de actie? Neem contact op met Esther Pleizier van Vrijwilligerswerk Zuidhorn bereikbaar via e.plezier@swgz.nl of telefonisch op 0594 504711.

NL Doet wordt gehouden op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018.