VC Grijpskerk Dames 1 spelen kwartfinale beker

Lieve vrienden, familie, volleybalmaatjes, dorpsgenoten en alle andere supporters,

Zaterdag 10 maart is het zover:

De KWARTFINALE van de bekercompetitie waarin wij, VC Grijpskerk dames 1, het op nemen tegen VIOS/K dames 1.
Een geduchte tegenstander omdat ze bovenaan staan in de promotieklasse en dus bewezen hebben een aardig balletje te kunnen slaan. Deze veelbelovende wedstrijd zal plaatsvinden in de Duurswoldhal in Slochteren om 18:30.
Wij zijn vastbesloten om ons avontuur voort te zetten naar de halve finale, maar daar hebben we jullie hulp hard voor nodig! We gaan VIOS laten zien dat Grijpskerk één groot team heeft. Daarom hopen we jullie allemaal te zien met toeters, bellen en trommels om ons een ronde verder te juichen en, net als vorig seizoen, de sfeer in de sporthal helemaal over te nemen!
Twijfel niet om al je vrienden over te halen om de spannende wedstrijd te beleven, een feestje te vieren en samen met ons de winst mee naar Grijpskerk te nemen.