Rick Doesburg wint FIFA 18 toernooi VV Grijpskerk

Afgelopen vrijdag 9 maart was het weer zover. Bij VV Grijpskerk werd voor de tweede maal door Erik Santema het FIFA toernooi op de Playstation georganiseerd.

Alle leeftijden waren vertegenwoordigd en de 58 deelnemers werden in de 1e ronde op leeftijdscategorie ingedeeld. Gespannen gezichten en zwetende handjes waren aanwezig om zich te kwalificeren voor de knock-out ronde waarin slechts 16 spelers overbleven.

Ook titelverdediger Jelle Schoenmaker wist zich te kwalificeren, maar werd in de halve finale na een spannende wedstrijd uitgeschakeld. Lars van der Veen wist in de strijd om de 3e en 4e plaats te winnen van Jelle.

De finale van FIFA18 was tussen Murat Dikyol en Rick Doesburg. Op groot scherm kon een volle kantine genieten van deze spannende pot voetbal.
Na 90 minuten was Rick de sterkste en ging met de grote wisselbeker en een Playstation game naar keuze naar huis.