Dames 1 VC Grijpskerk speelt halve finale beker in eigen Bokkediek!

Op donderdag 29 maart speelt Dames 1 van VC Grijpskerk/Fysiotherapie Kollum-Grijpskerk om 20.00 uur de halve finale van de beker in eigen huis (Sporthal de Bokkediek te Grijpskerk).

VolleybalClub Grijpskerk speelt in de poule van Regio Noord en inmiddels zijn er nog 4 teams van de 88, die aan het bekeravontuur zijn begonnen, over.
Dames 1 heeft gewonnen van; Dokkum, Sneek, Dedemsvaart, Nieuwleusen en Kolham. Op 29 maart spelen ze tegen DOK uit Dwingeloo met o.a. Riëtte Fledderus (402 interlands in Oranje).
Ook in de competitie gaan de dames van Grijpskerk als een speer. Op dit moment staan ze gedeeld eerste in de derde divisie. Een ware prestatie voor het hoogst spelende damesteam uit het Westerkwartier.
Vorig seizoen moesten de dames genoegen nemen met verlies na de halve finale. Die tegenstander is uiteindelijk met de beker naar huis gegaan. Grijpskerk wil dit niet nog een keer laten gebeuren en is gebrand om de finale te kunnen spelen op 12 mei in Ommen.

De halve finale wordt een waar spektakel. De dames van VC Grijpskerk hebben alle support hard nodig en nodigen iedereen dan ook uit om donderdag 29 maart te komen kijken en aanmoedigen!