Vijfde en laatste Maestro bekend

CMV Excelsior heeft vijfde en laatste Maestro kandidaat bekend gemaakt.

CMV geeft zaterdag 24 maart om 19.30 uur een verrassend en speciaal voorjaarsconcert.

In de hoofdrol vijf maestro’s die voor één avond het stokje van dirigent Andries de Haan zullen overnemen. De bekende gezichten uit Grijpskerk gaan de uitdaging aan en strijden om de titel ‘Maestro van Grijpskerk’. Wie leidt het orkest in de juiste banen? Het belooft een spectaculaire avond te worden met diverse werken van Excelsior en Jong Excelsior, o.l.v. Femke Wegter. De presentatie is in handen van Tineke Pater.

De maestro’s zijn: tandarts Johannes Boetje, Dominee Pieter Kars van de Kamp, regisseur Nieuwe Wierde Anita Schuiten, kunstenaar Gert Sennema en raadslid Annejet Jansma.

Het concert vindt plaats in de PKN kerk aan de Nicolaas Grijpstraat in Grijpskerk.

De entree is gratis.