Dorpsloket komt met Computerhelpdesk

Veel mensen krijgen soms onverwachts problemen met hun mobiele telefoon, computer of tablet: Een rare foutmelding op de computer, de tablet die ineens traag werkt of problemen met het versturen van een WhatsApp berichtje.

Voor iedereen in Grijpskerk en omgeving die hierdoor soms met de handen in het haar zit is er nu hulp!
Een aantal technisch goed onderlegde vrijwilligers die handig zijn met de computer en mobiele telefoon heeft op verzoek van de dorpscoperatie besloten hulp te bieden. Samen met de hulpvrager zoekt hij of zij naar een oplossing voor het probleem.

Ook kan de hulpvrager bij hen terecht voor alle vragen over internet, e-mail, wifi-beveiliging enzovoort. Op werkdagen tussen 10-12 uur kan contact opgenomen worden met het Dorpsloket, tel 06-16399367. De hulpvrager wordt dan in contact gebracht met een van de vrijwilligers die het probleem aanpakt.

Het gaat daarbij niet om duidelijk kapotte apparaten