Tentdienst

Feestweek dag 1

Zondag 10 juni 2018

Tentdienst

Vorig jaar was het de eerste keer dat Gereformeerde vrijgemaakte kerk en de Protestantse kerk gezamenlijk een tentsdienst organiseerde. De opkomst voor deze dienst was een groot succes. Er werden stoelen bijgezet. Kinderen konden stoepkrijten tijdens de kindernevendienst. In een tijd waar de wereld steeds verder uit elkaar wordt gedreven door haat, creëren wij juist in Grijpskerk een nieuwe vriendschap en hoe toespasselijk is het dan dat de beide kerken een nieuw thema voor deze dienst heeft gekozen.

                             "Vriendschap"

Aanvang is om 11:00 uur aan de Oosterkade.

Voorganger: Pieter Kars van de Kamp
Muziekale begeleiding een Combi- combo van de PKN en GKV. Samenstelling Wietze Kuperus

Iedereen is van harte welkom.

Vandaag precies over 6 weken.
 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk