Blij dat ik glij!

Feestweek dag 7

Zaterdag 16 juni 2018

Blij dat ik glij!

Vanaf 15:00 uur op de Poel “Blij dat ik glij!”
De bedoeling bij dit evenement is dat de deelnemers op een band, luchtbed of ander spectaculair opblaasbaar object van de schans afglijden en dan zo snel mogelijk de bel luiden die aan het eind van de schans boven het water hangt. Aan het eind van de schans loopt de baan iets op.
De organisatie heeft banden beschikbaar, dus een eigen band/ luchtbed mag wel maar hoeft niet.
Er zijn leuke prijzen te winnen. De eerste prijs is goed voor €75, de tweede prijs is €40 en de derde prijs is €20. Degene die het origineelste van de baan afgaat maakt kans op €50!
Er is douchegelegenheid bij de brandweerkazerne.
Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar http://fredenmar@hotmail.com Via dit mail adres zijn ook het reglement en het inschrijfformulier te verkrijgen.

Vandaag precies over 6 weken.