Henk Wijngaard komt naar Grijpskerk

Feestweek dag 6

Vrijdag 15 juni 2018

Hollandse avond met Henk Wijngaard

"Met de vlam in de pijp, ik heb m'n wagen weer volgeladen, 'n sneeuwwitte bruidjurk en He Suzie" grote hits van Henk Wijngaard.

Henk Wijngaard begon eind jaren zeventig liedjes over truckers te schrijven en dat werd een groot succes. Zowat iedere vrachtwagenchauffeur had in die tijd een cassette bandje in hun vrachtwagen liggen.

Het is dan ook meer dan logisch dat de vrijdagavond in het teken staat van vrachtwagens. Sponsor Postma Transport staat met vrachtwagens aan De Poel om o.a. uitleg te geven over dodehoekspiegel. Kinderen mogen een ritje met een vrachtwagen maken en er staan een paar "oldtimer vrachtwagens" opgesteld om te bewonderen.

Altijd al eens een vrachtwagen hebben willen besturen?

Tijdens de kinderavond heeft u die mogelijkheid. U kunt onder professionele begeleiding in een lesvrachtwagen van Jolmers een korte rit maken.

Aansluitend op de kinderavond van 21:00 tot 0:00 uur een Hollandse avond met de band Sunshine en als klap op de vuurpijl Henk Wijngaard mede mogelijk gemaakt door Postma Transport!

En ook nu weer is entree GRATIS!!!!

Vandaag precies over 6 weken.