22ste Avondwandelvierdaagse Grijpskerk

In Grijpskerk wordt van maandag 28 mei tot en met donderdag 31 mei voor de 22ste keer de Avondwandelvierdaagse georganiseerd. Vanaf 17.30 uur kan worden gestart vanuit Recreatiecentrum “De Enk” in het sportpark. Men kan kiezen uit de afstanden 5, 10 en 15 kilometer.

Wandelaars, die graag één dag willen meedoen, wordt die mogelijkheid geboden. Zij ontvangen eveneens een herinnering. Wie de vier dagenvolmaakt krijgt dit jaar als extra beloning ook nog een diploma uitgereikt. Op woensdagmiddag 14.30 uur wordt voor de kinderen tot 4 jaar een speurtocht uitgezet. Begeleiding en jeugd worden getrakteerd op ijs.

Sponsoren zorgen voor traktaties onderweg. Het mooie NAM-natuurpark vormt een belangrijk onderdeel van meerdere routes. De organisatie rekent weer op een muzikale bijdrage van de Grijpskerker muziekverenigingen, zoals dat de afgelopen jaren het geval was.