VV Grijpskerk neemt afscheid van veteranen

Vv Grijpskerk nam afgelopen zaterdag afscheid van enkele clubveteranen. Zij speelden jarenlang op hoog niveau. De laatste jaren speelden zij voor Grijpskerk 5.

Omdat zij op leeftijd komen, hebben zij besloten te stoppen met het geregelde competitievoetbal. Bij elkaar hebben de vijf spelers meer dan 150 voetbaldienstjaren, waarvan ongeveer 30 jaar in Grijpskerk 1.

Het huidige team van Grijpskerk nam besteedde de nodige aandacht aan het afscheid met een verrassingsvideo (zie onderstaande link), bloemen en een cadeau. Vv Grijpskerk-voorzitter Klaas-Wybo van der Hoek dankte de vijf voetballers voor hun inzet voor de club. „Wij kunnen op zulke trouwe leden alleen maar trots zijn. Jullie zijn onze clubiconen geworden. Jullie zijn echte voetbaldieren. Ik verwacht dan ook dat we jullie nog af en toe als invallers binnen de lijnen zien, als er spelers tekort zijn. Ook dank alvast daarvoor,” aldus de voorzitter.

met dank aan Cor Meijer