Verhalen gezocht


Verhalen gezocht

Verhalen gezocht voor schitterend afscheid gemeente Zuidhorn.

Voor het project 'Boom aan Z'. trekt schrijfster Nina van den Broek http://www.ninavandenbroek.nl de komende weken door de dorpen van de gemeente Zuidhorn. Elke dag parkeert zij haar mobiele tiny house in een van de vijftien kernen en legt zij haar oor te luisteren bij een boom die een verhaal te vertellen heeft. U kunt haar helpen! Wilt u een verhaal of herinnering kwijt over een boom in uw dorp, bezoek dan haar tiny house. Nina van den Broek is benieuwd naar uw verhaal! De verhalen worden in september gebundeld in een afscheidsboek.
Overzicht standplaatsen (onder voorbehoud)

3 juli Niehove
4 juli Saaksum
6 juli Aduard
9 juli Den Horn
12 juli Noordhorn
16 juli Grijpskerk
17 juli Niezijl
18 juli Pieterzijl

 

19 juli Lauwerzijl
21 juli Zuidhorn
26 juli Den Ham
27 juli Oldehove
31 juli Visvliet
1 augustus Briltil
2 augustus Kommerzijl

Boom aan Z.
Kunstevenement Boom aan Z. is een natuur- en kunstproject door Platvorm West dat het einde van de zelfstandige gemeente Zuidhorn markeert en de overgang naar de nieuwe gemeente Westerkwartier in gang zet. Dit gebeurt aan de hand van de oer levensvorm: bomen.
Meer informatie
Meer informatie over het project is te vinden op http://www.boomaanz.nl

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk