25.000ste bezoeker voor Zwembad ´De Griffioen`

Dae Lily Hersevoort van Wakeren is de 25.000ste bezoeker. Dae is 5 jaar en komt vaak met haar familie bij ons zwemmen. Het leukste vindt ze de glijbaan. Naast een bos bloemen en een ijsje, heeft ze ook een persoonlijk abonnement gewonnen voor volgend seizoen.

Naast het mooie weer van de afgelopen tijd, organiseren wij ook veel activiteiten. Zo hebben wij in de zomervakantie elke week een andere activiteit. Deze week op dinsdag hebben we watervolleybal, volgende week op woensdag organiseren wij meerminzwemmen.

Wanneer het extra warm is hanteren wij ruimere openingstijden. Kijk op de site http://www.zwembadgrijpskerk.nl of op onze facebookpagina voor de juiste openingstijden.

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk