Uitreiking eerste exemplaar deel 6 “De Houtbewerkers”

Op zaterdagochtend 8 september 2018 werd aan de heer H.Beerda , algemeen directeur van Oosterhofholman, het eerste exemplaar uitgereikt van het zesde deeltje uit de nering reeks van de Stichting Kluften en Waarden.

Dit deel handelt over de timmerlieden en aannemers in Grijpskerk in de 20e eeuw. Van 20 beoefenaars van dit vak wordt de genealogie en de geschiedenis beschreven. Met veel foto's is het een plezierig leesbaar boekje geworden.

Dit zesde deel is, net als de voorgaande 5 delen, verkrijgbaar bij boekhandel Hoekstra, Herestraat 41 te Grijpskerk.

Op de foto ziet u van links naar rechts, A.Boer, M.Koopmans, H.Beerda, T.Wierstra, B.Zijlstra, L.Kloppenburg, A.Maat, H.Luijken

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk