Talitha Hoolsema finalist Miss Noord Nederland

Talitha Hoolsema doet mee met de finale Miss Nederland verkiezing dat op 21 september 20.00 wordt gehouden in Roden.

Op de facebook site van Miss Noord werd het volgende gedeeld:

Even voorstellen: "Miss Talitha Hoolsema" is finalist van de Miss Noord Nederland verkiezing 2018! Zij stelt zich graag, als laatste aan jullie voor!

Heyhoi! Mijn naam is Talitha Hoolsema, 17 jaar en woon in het mooie dorpje Grijpskerk !

Momenteel doe ik de opleiding “Onderwijsassistente” op het Noorderpoort. Deze opleiding wil ik gaan gebruiken als een opstap voor de PABO, want mijn uiteindelijke doel is om juf te worden. Naast mijn opleiding werk ik ook nog bij de “Poiesz” in Zuidhorn, achter de kassa. Het leukste wat ik daar aan vind is om met klanten een praatje te maken. Dit omdat ik erg sociaal ben ingesteld en het liefst elke dag nieuwe mensen leer kennen!

In mijn vrije tijd volleybal ik, inmiddels alweer 4 jaar, bij “VC Grijpskerk”. Voordat ik met volleybal begon heb ik gekorfbald en gevoetbald. Iets wat ik ook heel graag doe in het weekend is om naar feestjes te gaan met mijn vriendinnen!

Zo, nu weten jullie iets meer van mij.
Ik hoop jullie te zien, vrijdag 21 september, tijdens de Finale Miss Noord 2018! Groetjes!

(Foto: erik brand fotografie & ontwerp)