Jonge kinderen welkom in bibliotheek

De jongste kinderen van de basisscholen Triangel en Borgstee, waren afgelopen week extra welkom in de bibliotheek. Vanwege de kinderboekenweek nodigde de bibliotheek in Grijpskerk de jongste groepen van beide scholen uit om kennis te maken met alles wat met verhalen te maken heeft. 

In de bibliotheek kun je terecht voor boeken en zoveel meer. De Kinderboekenweek is daarom een mooie gelegenheid om (opnieuw) kennis te maken met de bibliotheek. Het thema van de Kinderboekenweek in 2018 is 'Vriendschap: 'kom erbij!'. 

Om kennis te maken met de bibliotheek en de kinderboekenweek, werd de kinderen een verhaal verteld over vriendschap. Het belang om met elkaar mooie momenten te delen. Dat uitte zich in een verhaal over een club waar iedereen bij mag horen. Na het verhaal mochten de kinderen diverse taal- en leesspelletjes doen. 

De openingstijden van de bibliotheek in Grijpskerk zijn:
– maandag: 14.00 – 20.00 uur
– woensdag: 14.00 – 17.00 uur
– donderdag: 14.00 – 17.00 uur

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk