Verkiezingsavond gemeente Westerkwartier in De Postwagen Tolbert

 

Woensdag 21 november organiseren de gemeenten Grootegast, Leek, Marum een Zuidhorn de Verkiezingsavond in De Postwagen, Hoofdstraat 53 in Tolbert. Deze avond staat geheel in het teken van de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen van de nieuwe gemeente Westerkwartier. Gedurende de avond worden de voorlopige uitslagen per stembureau bekendgemaakt. Okkie Smit, bekend van RTV Noord, presenteert de avond. Sijtse Scheeringa zorgt voor de muzikale omlijsting.
Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk. De zaal is open vanaf 20.45 uur.

Verkiezingen
Woensdag 21 november 2018 zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Westerkwartier. Deze nieuwe gemeente ontstaat per 1 januari 2019 door samenvoeging van de huidige gemeenten Grootegast, Leek, Marum, Zuidhorn en het gebied Middag (Ezinge, Feerwerd en Garnwerd), dat nu nog bij de gemeente Winsum hoort. De partijen die meedoen aan de verkiezingen in het Westerkwartier zijn: CDA, CU, D66, GroenLinks, PvdA, Sterk Westerkwartier, VVD, VZ Westerkwartier en 50plus Westerkwartier.
Meer informatie over de verkiezingen is te vinden op http://www.westerkwartier.nl/verkiezingen 


 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk