Dorpsloket Grijpskerk biedt ook hulp bij digitale problemen.

In een wereld waar mensen steeds meer gebruik maken van mobiele telefoon, laptop en tablet, nemen ook
de problemen bij dat gebruik toe. Iedereen kent wel de situatie dat je telefoon op momenten dat het niet uitkomt , niet doet wat hij moet doen.

Heel hinderlijk en storend. Vaak is het met een paar kleine ingrepen verholpen. Maar de gemiddelde gebruiker weet dat niet.

Dorpsloket Grijpskerk, dat geheel werkt met vrijwilligers, heeft daarom besloten voor deze ongemakken aan de inwoners van Grijpskerk e. o. hulp te bieden.

Het gaat daarbij om ondersteuning in gebruik. Mocht het apparaat storingen vertonen die voortkomen uit het apparaat zelf( hij is simpelweg kapot) dan zullen de vrijwilligers van het Dorpsloket dat ook vertellen. Als het nodig is en op verzoek komen de vrijwilligers ook aan huis.

Ook voor andere hulpvragen kunnen inwoners bij het loket terecht.

Het loket , dat is gevestigd in de Nieuwe Wierde, is ieder ochtend op werkdagen geopend van 10-12 uur, telefonisch contact is mogelijk 06 16399367