VV Grijpskerk op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Voetbalvereniging Grijpskerk gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De huidige trainer, Jan Faber, heeft namelijk aangekondigd te stoppen na dit seizoen. Hij kan het trainerschap niet meer combineren met zijn andere werkzaamheden.

Jan Faber: ,,Ik heb het enorm naar mijn zin bij VV Grijpskerk. Ik heb een sterke band met de club. Ik voel een klik met spelers, staf, bestuur, vrijwilligers en achterban. Toch heb ik dit besluit helaas moeten nemen. Het komende seizoen zal mijn andere werk zeer waarschijnlijk nog meer tijd van me vragen. De reistijd in combinatie met mijn steeds drukker wordende baan hebben mij tot deze keuze laten komen. En ik wil mijn trainerschap goed doen en niet half. Natuurlijk maak ik dit seizoen met dezelfde gedrevenheid af. We hebben ook nog wat te doen gezien de stand.”

Voorzitter van vv Grijpskerk Klaas-Wybo van der Hoek vindt het jammer dat Faber vertrekt: ,,Jan Faber is een enthousiaste trainer. Met veel passie verzorgt hij trainingen en coacht hij ons eerste. Het mooie is dat hij ook de oudste jeugd traint. Daardoor zorgen wij dat ook jongere spelers zich dichtbij Grijpskerk 1 kunnen ontwikkelen. Het siert Jan Faber dat hij het trainerschap niet half wil doen. Hij zal dit seizoen goed afmaken. Wij moeten intussen op zoek naar een opvolger.”

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk