Barrebakkerswinterwandeltocht

Barrebakkerswinterwandeltocht

Bakkerij Jager organiseert  zaterdag 12 januari 2019 vanuit het Bakkerscafe

De 1e Barrebakkerswinterwandeltocht.

Een gezelligheidstocht in en rondom Grijpskerk met her en der verschillende proeverijen van nieuwe en traditionele producten rechtstreeks uit de bakkerij! Maar ook aan t sportieve is gedacht. De tocht is ca 7-10 km. Aan een natje en een droogje zal onderweg uiteraard worden gedacht! Tevens zullen er wat markante gebouwen worden bezocht! De start zal ongeveer tussen 12.00 en 14.00 uur zijn en zal naar verwachting tussen de 3 en 4 uur duren.

Weer “thuisgekomen” in het Bakkerscafe zal je met muziek van de nieuwe Grijpskerker band “Broodnuchter” worden verwelkomt.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk