Honky Tonk doneert aan TrashPuppies

Honky-Tonk doneerde afgelopen zaterdag maar liefst €415,- aan stichting TrashPuppies! Oprichtster Anne-Marijke Bremer en het team van toen (Jolanda vd Vaart, Heleen Tees & Foelien Iedema) kwamen voor 1 avond terug op hun honk om dienst te draaien en daarmee geld op te halen voor het goede doel.

a.s. zaterdag is er in Bakkerscafé een Bingo avond…

Stichting TrashPuppies zet zich in voor de zwerfhonden problematiek wereldwijd en gaat ter plaatse in binnen- en buitenland om daar hulpbehoevende honden te voorzien van de nodige medicatie en sterilisatie/castratie om verdere groei tegen te gaan.

Alle donaties en overige inkomsten gaan rechtstreeks naar het goede doel en alle werkzaamheden worden verricht op 100% vrijwillige basis. Samen met het Kluivert Dog Rescue Center gaat TrashPuppies in februari ter plaatse om daar, naar streven, minimaal 80 honden te steriliseren/castreren.

Alle hulp en donaties zijn daardoor meer dan welkom en hopelijk zien we veel mensen de 26e om 21:00u in het Bakkerscafé!