Undercover Of The Night

Durk met ceremoniejuf Aafke Hoek  & the Jappies

Undercover of the night

in Kerkplein Zes

Op zaterdagavond 2 februari a.s. organiseert de Culturele Raad van Grijpskerk e.o. een culturele avond die in het teken staat van mooie verhalen, gedichten en popsongs van Nederlandse bodem.

Ceremoniejuf en verhalenverteller Aafke Hoek, bekend van o.a. Mien Westerkwartier’s  ‘Kom op verhoal’, zal op deze avond worden afgewisseld met de nederrockcoverband ‘Durk & Jappies’.   Deze zevenkoppige coverband uit Groningen legt zich toe op het spelen van de puikste nummers uit onze vaderlandse popgeschiedenis. Zowel Nederlands- als Engelstalige nummers vormen het repertoire. Iedereen uit het publiek komt aan zijn trekken, want er komen nummers voorbij uit de jaren ’60 tot en met nu. Zo gaat het van Shocking Blue tot Anouk en van Herman Brood tot aan Benny Neyman. Dikke kans dat er een favoriet van jou voorbijkomt!

Sommige nummers zul je gelijk herkennen, andere zijn door de Jappie-molen gehaald en werden flink verrockt.

Aanvang : 20.00u

Toegang aan de kassa : € 10,-

Voorverkoop € 7,50  Drukkerij Hoekstra Grijpskerk of via e-mail: frik.abk@gmail.com

Kerkplein Zes, Kerkplein 6  9843 HB Grijpskerk