Kindervakantie Spelweek Organiseert Pub Quiz en Kinderbingo

De eerste twee activiteiten voor 2019‼

Wij organiseren op vrijdag 15 februari twee activiteiten! Wij starten in de middag om 16:00 voor alle kinderen t/m 12 jaar met een KINDERBINGO ! Een super leuke bingo met 15 prijzen te winnen en een superronde! Kinderen kunnen inlopen vanaf 15:30! Verdere informatie zie poster!

Dan in de avond willen wij ook iets nieuws proberen! Wij organiseren dan een pubquiz voor iedereen! Jullie kunnen in groepjes van 4 a 5 melden via onze Facebook pagina! Jullie kunnen tot 14 februari aanmelden. Inloop vanaf 19:30 en start om 20:00. Een avond vol vragen en raadsels en zeker de moeite waard om even de hersencellen aan het werk te zetten. Ook zitten er bonus rondes in waar je een lekkere hap mee kan winnen. Voor de nummer 1 van deze avond staat een leuke prijs te wachten! Verdere informatie zie poster!

Wij verwelkomen jullie graag op 15 februari voor de kinderbingo en de pubquiz!

Tot dan!

Kindervakantie Spelweek Grijpskerk