Rabobank Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Noordenveld West Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe.

Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noordenveld West Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook zwembad de Griffioen in Grijpskerk doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van zaterdag 9 februari tot en met donderdag 28 februari 2019 mogen klanten van Rabobank Noordenveld West Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Zwembad de Griffioen ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten

Het is voor zwembad de Griffioen belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor verlichting en versiering.  In elk seizoen zijn er voor de jeugd ’s avonds regelmatig extra zwem- en spelactiviteiten waarvoor we verlichting en versiering nodig hebben. Vorig seizoen is alles kapot gewaaid. Daarom is een ondersteunend bedrag heel erg welkom. et zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan het zwembad tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noordenveld. West Groningen. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op https://www.clubkascampagne.nl/nwg/clubkascampagne