Nominatie voor Markant Garantiemakelaars

Nominatie voor Markant Garantiemakelaars

Als eerste makelaar uit Groningen is Markant Garantiemakelaars genomineerd voor de beste woningvideo van februari en kan daar mee de titel beste woningvideo van 2019 binnen slepen. Op de sterk veranderende woningmarkt is een modern vormgegeven woningvideo onontbeerlijk aldus Gertjan Schreuder (uit Grijpskerk). Door de combinatie van jong en oud binnen ons kantoor hebben we een frisse en moderne aanpak. Leuk dat ook eens een noordelijke makelaar wordt genomineerd door Funda het zijn toch meestal de makelaars uit de randstad en midden Nederland.

Zie onderstaande link van Funda:
https://www.funda.nl/voormakelaars/artikel/video-van-de-maand-februari/?fbclid=IwAR2V_DgTRoxRIF1L_q6swkqHTdZVxZWIvzXBi14oEEE_HUHDyyLp9KEHqMY

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk