Grijpskerker maakt Fundavideo van de maand

Markant garantiemakelaars, met de Grijpskerker familie Schreuder als drijvende kracht, heeft de beste woningvideo van Funda voor de maand februari gemaakt. Afgelopen week werd een door de broers Gertjan en Bert Schreuder gemaakte video verkozen tot beste bedrijfsfilm op de overbekende woningsite.

Gertjan Schreuder: “We zijn ongelofelijk trots want als eerste makelaar in Groningen is onze film uitgeroepen tot beste video van Nederland. Op de sterk veranderende woningmarkt is een modern vormgegeven woningvideo erg belangrijk. Door de combinatie van jong en oud binnen ons kantoor hebben we een frisse en moderne aanpak. Leuk dat ook eens een noordelijke makelaar wint,┬áhet zijn toch meestal de makelaars uit de randstad en midden Nederland.