Popkoor Hadewijn uit Grijpskerk zoekt nieuwe leden!

Popkoor Hadewijn telt op dit moment 25 leden, niet alleen uit Grijpskerk, maar ook uit de wijde regio. Er is nog ruimte voor nieuwe leden! Hou je van zingen en lijkt het je leuk om dit met een enthousiaste groep vrouwen te doen? Ervaring is niet nodig, plezier en passie wel! Het repertoire bestaat uit een mix van popsongs en internationale liedjes.

Het koor repeteert elke week op donderdagavond van 20.00 u. tot 21.30 u., onder professionele leiding van Sigita Zurauskaité, in Kerkplein 6, Grijpskerk.

Op 11 april is er een inloopavond. Kom vrijblijvend langs bij de repetitie om koor en dirigent in actie te zien en te horen.

Aanmelding en informatie: Monica Herrema, ) 06 33 748 288 popkoorhadewijn@hotmail.com

www.popkoorhadewijn.nl